Els Escacs CERAP en lluita per l'ascens de categoria

Aquest 2023 ha debutat la jugadora riudomenca Mònica Gavaldà amb l’equip B, esdevenint la primera jugadora federada de la història dels escacs locals.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Equip A dels Escacs CERAP
Equip A dels Escacs CERAP

Aquesta temporada 2023, la secció d’escacs del CERAP ha participat amb dos equips a la Lliga Catalana d’Escacs. Un total de 23 jugadors formen part d’aquest club que disputa les categories Primera Provincial i Tercera Provincial de la demarcació de Tarragona. Els encontres es disputen els diumenges durant els mesos de gener i febrer, i la temporada s’acabarà amb la jornada del proper 9 de març.

L’equip A, que aquest any debutava a la Primera Provincial, ha tingut uns resultats immillorables i acaba la cinquena jornada amb quatre victòries i un empat, situant l’equip en la primera posició a la classificació. Al tancament d'aquesta edició, l'última jornada disputada va ser la del diumenge 19 de febrer, i van guanyar per 6’5 a 1’5 davant de la Llira Vendrellenca, el tercer classificat, situant-se així amb serioses possibilitats d'aconseguir aconseguir el campionat. Les dues jornades següents són contra els dos últims classificats de la categoria.

L’equip B aquest any ha participat a la Tercera Provincial. També està obtenint bons resultats, amb un empat i quatre victòries, que els situen a la zona alta de la classificació. És destacable que aquest 2023 ha debutat la jugadora riudomenca Mònica Gavaldà, participant en dues jornades amb l’equip B, esdevenint la primera jugadora federada de la història dels escacs locals. En els últims anys, l’equip riudomenc ha fet moltes activitats per difondre la pràctica dels escacs entre les dones.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.