Els equips de pàdel del CPT Riudoms no poden acabar la temporada

Aquest passat 2 de desembre la Federació va decidir deixar per acabada la temporada 2019-2020

Jesús Torres

Vitivinicultor

Imatge d'arxiu d'una pista de pàdel a Riudoms
Imatge d'arxiu d'una pista de pàdel a Riudoms

Arran de les mesures del PROCICAT del 23 de novembre que van afectar a les activitats esportives federades, la Federació Catalana de Pàdel va haver d’ajornar els partits que quedaven de la temporada. Ja que les mesures preventives del COVID s’han anat ampliant en les darreres setmanes, aquest passat 2 de desembre la Federació va decidir deixar per acabada la temporada 2019-2020.

Depenent de la categoria, els equips riudomencs tenien dues o tres jornades per a disputar. La resolució de la Federació ha sigut de pujar automàticament tots aquells equips que estaven en plena lluita d’ascens i no descendre cap equip. D’aquesta manera l’equip Femení B ha aconseguit l’ascens a tercera, l’equip masculí B ha aconseguit l’ascens a tercera i l’equip masculí C ha aconseguit l'ascens a la quarta categoria. L’equip A del femení continuarà una temporada més a la segona categoria mentre que l’equip A del masculí continuarà disputant la propera temporada a la primera categoria.  L’equip de veterans també continuarà jugant a la primera divisió aquest 2021.

Està previst que la nova temporada arrenqui aquest mes de febrer, sempre i quan les mesures de la Generalitat de Catalunya ho permetin. Com a novetat per a la propera temporada, el masculí crearà un quart equip, el Masculí D, que jugarà a la cinquena categoria i servirà per donar oportunitats als joves jugadors de l’entitat. A nivell federatiu, es posarà en marxa la nova Lliga Catalana.

Tot i que no es puguin fer competicions federatives, si que està permesa la pràctica del pàdel amb algunes restriccions. Al tractar-se d’un esport on només quatre persones disputen els partits i que es poden fer a l’aire lliure, s’ha permès que es juguin amistosos o es facin entrenaments disminuint l’aforament, tancant els vestidors i tenint control d’accés a les instal·lacions. Totes les pistes que hi ha Riudoms, tan les municipals com les privades, estan actualment obertes.

A partir de les viscicituds d'aquesta temporada, la Federació catalana de pàdel ha plantejat una nova lliga catalana per aquest 2021. La intenció és adaptar la competició per fer-la més "dinàmica i divertida", s'afegiran més rondes de play-off (fase d'ascens) a nivell comarcal i territorial i es celebrarà una nova Copa Catalunya.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.