Els equips de pàdel del Club Pàdel i Tennis Riudoms arriben amb bones classificacions a l'aturada d'estiu

La lliga de pàdel fa una aturada a l’estiu per acabar l’últim tram de la temporada a partir del setembre

Jesús Torres

Vitivinicultor

L'equip masculí A i part de l'afició jugant la Copa Catalunya
L'equip masculí A i part de l'afició jugant la Copa Catalunya

Dels equips femenins, l’equip A i l’equip B disputen la seva temporada al grup B i al grup A de la 1a Catalana de la demarcació de Tarragona, respectivament. L’equip A arriba a aquesta aturada en la tercera posició de la classificació, una plaça que li permetria disputar el play-off d’ascens. En aquestes darreres jornades les riudomenques tenen opcions d’atrapar el segon classificat, situació que suposaria l’ascens directe de categoria cap a divisió d’honor. L’equip B no té una situació tan favorable, tot i que està en cinquena posició, i encara conserva possibilitats d’aconseguir una de les places de play-off. L’equip C, que disputa la seva temporada a la 3a Catalana, està situat en una setena posició, de moment lluny de les places d’ascens. Les jugadores més destacades d’aquest primer tram de temporada han sigut les riudomenques Judith Parra Hipólito i Ariadna López Contreras, amb 48 i 44 punts cadascuna.

Dels quatre equips masculins, la situació és positiva en general. El primer equip, que juga a la Divisió d’Honor de Tarragona, es troba en segona posició del seu grup, amb possibilitats de disputar el play-off, posició que haurà d’afiançar al setembre. L’equip B, a segona catalana, es troba en tercera posició i amb possibilitats d’aconseguir la segona, classificació que li permetria l’ascens directe a 1a Catalana. L’equip C, a 3a catalana, és l’equip riudomenc amb més mala situació. Es troba en última posició, fet que li suposaria el descens de categoria. Per contra, l’equip D que disputa la seva temporada a 4a catalana, es troba al capdavant de la classificació, i això li permetria l’ascens directe de categoria. Pel que fa l’equip de veterans, està actualment a la tercera posició de la categoria de la Primera Catalana de Tarragona. No va tenir la mateixa sort que en la lliga el primer equip a la fase final de la Copa Catalunya, on va caure eliminat el passat 4 de juny davant del GEIEG de Girona. El jugador més destacat dels riudomencs és Fernando Troyano, que porta un total de 370 punts (cal tenir en compte que també es sumen els punts de tornejos individuals).

L’equip que sí que ha acabat la temporada ha sigut el sub 13 (menors de 13 anys), de l’escola de formació del Club de Pàdel i Tennis Riudoms. Ho va fer el passat mes de juny aconseguint la segona classificació a la primera categoria de la demarcació de Tarragona.

A final d’aquest juliol, entre el 28 i el 31 de juliol, tindrà lloc el tradicional torneig estival del Club de Pàdel i Tennis Riudoms. Una dotzena edició que es farà a les diferents pistes de pàdel de Riudoms: Pàdel Pergolas, Mas Castells i al Pavelló Municipal d’Esports.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.