Els equips d'escacs del CERAP aconsegueixen els seus objectius

Els dos equips del club tenien com a objectiu mantenir-se a les categories assolides l'any passat, i ho han aconseguit.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Integrants de l'equip A de l'equip d'Escacs del CERAP
Integrants de l'equip A de l'equip d'Escacs del CERAP

Aquesta temporada 2024 -les temporades d’escacs es disputen de gener a març- la Secció d’Escacs del CERAP tenia uns objectius importants i difícils. Per primera vegada a la història dels escacs riudomencs, la temporada passada l’entitat havia aconseguit un ascens a la divisió Preferent de Tarragona. Al mateix temps, el segon equip havia aconseguit l’ascens a Segona Provincial de Tarragona. Per tant, els objectius del club eren aconseguir mantenir ambdues categories. A banda de la lògica pujada de nivell en cada nova categoria, també comporta que els enfrontaments són de més jugadors. A cada jornada, 10 jugadors han jugat amb el primer equip i 6 amb el segon. 

El primer equip ha obtingut uns resultats inesperats i amb set rondes disputades no tan sols ha aconseguit matemàticament la permanència, sinó que es situa com a tercer classificat de la categoria. Per davant encara queden dues rondes on els escaquistes locals poden acabar d’arrodonir una temporada immillorable. 

El segon equip, que s’estrenava a Segona Provincial, ha aconseguit també matemàticament la permanència. Després de set rondes disputades, l’equip ha aconseguit dues victòries i un empat que han assegurat la fita. Es certifica d’aquesta manera el creixement d’aquest equip riudomenc, i que la propera temporada continuarà al més alt nivell que s’ha obtingut fins ara.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.