Els equips del CD Riudoms encaren el tram final de temporada

Arran del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia a l’Esport, el passat 19 de febrer, tots els capitans dels equips del CD Riudoms van lluir un braçalet amb els colors de la bandera LGBT.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Jugadores del CD Riudoms mostrant el nou braçalet amb la bandera LGTB i l'escut del club
Jugadores del CD Riudoms mostrant el nou braçalet amb la bandera LGTB i l'escut del club

Els diferents equips riudomencs estan encarant la recta final de la temporada. El primer equip femení, l’equip riudomenc que disputa la seva lliga a la categoria més alta, lluita per mantenir-se a Tercera Federació, la tercera categoria d’àmbit estatal. Tot i els mals resultats de les tres darreres jornades, els 20 punts aconseguits en 22 jornades són un bon coixí per aconseguir la fita de continuar una temporada més en aquesta divisió. 

El segon equip femení, que juga a la Segona Divisió, es troba en una situació tranquila. Amb 18 punts obtinguts en 17 jornades, es troba lluny de les posicions de descens. Aquest passat cap de setmana l’equip no va poder jugar per les inclemències meteorològiques.

L’amateur masculí, que juga al grup 16 de Tercera Catalana, també haurà de lluitar per mantenir la categoria. Amb 19 jornades disputades, ha obtingut 19 punts, que el situen a la 12 posició, però a poca distància de la resta de classificats, ja que només té un coixí de 4 punts respecte als equips de la zona de descens. En aquesta darrera jornada, on s’enfrontava a casa davant del cuer de la categoria, el Reus Roig-i-negre, no es va poder celebrar el partit per la forta incidència del vent.

Arran del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia a l’Esport, el passat 19 de febrer, tots els capitans dels equips del CD Riudoms han lluït un braçalet amb els colors de la bandera LGBT (lesbianes, gais, bisexuals i transexuals) i l’escut del club durant els partits. Aquests braçalets, que es continuaran duent durant tota la temporada, serveixen per “reivindicar els valors del club”. 

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.