Els equips del CD Riudoms continuen la temporada

El primer equip del CD Riudoms és la formació de la provincia que està a la categoria més alta

Jesús Torres

Vitivinicultor

El primer equip del CD Riudoms en una foto d'arxiu de la temporada
El primer equip del CD Riudoms en una foto d'arxiu de la temporada

El primer equip femení del CD Riudoms disputa la seva temporada al grup 3 de la Primera Divisió Nacional, sent l’equip de la provincia que està a la categoria més alta. En aquesta categoria amb tant de nivell, el conjunt entrenat per Raúl Lucha es troba a mitja taula. Després de disputar 12 jornades, les riudomenques han obtingut 4 victòries, 3 empats i 5 derrotes i amb 15 punts se situen a la novena posició de la categoria, lluny dels llocs de descens.

Malauradament, no podem dir el mateix de l’amateur masculí del CD Riudoms. L’equip riudomenc, que es troba a la Segona Divisió Catalana, ocupa la penúltima posició de la categoria després d'11 jornades disputades, havent obtingut només 3 victòries i 1 empat i acumulant una ratxa negativa de 4 derrotes consecutives per la mínima. L’equip entrenat per José Lucha haurà de recuperar els resultats positius per no patir de cara al final de temporada.

Dels equips del futbol formatiu destaquem el paper del Juvenil A Femení, que està a la segona divisió. Durant les 8 primeres jornades de la lliga ha aconseguit un ple total, amb 8 de 8 victòries i se situa primer a la classificació, a 2 punts del seu principal perseguidor, l’Atlètic Vilafranca. L’equip riudomenc està tinguent uns resultats fulgurants, amb un sonat 29 a 0 contra el Sant Sadurní a la jornada 4. Les dues màximes golejadores de la categoria són dues jugadores de l’equip riudomenc, Mireia Casola i Olivia Garcia, amb 28 i 19 gols respectivament.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.