L’equip d’escacs del CERAP acaba la temporada amb bones sensacions

De l’equip riudomenc, més enllà dels jugadors sènior, en destaquen les joves promeses, com l’Unai Bergaretxe o el Nil Tortajada

Jesús Torres

Vitivinicultor

Membres de l'equip d'escacs del CERAP participant a la Copa Catalana a Amposta
Membres de l'equip d'escacs del CERAP participant a la Copa Catalana a Amposta

L’equip escaquista riudomenc ha reprès la seva competició en lliga després de l’aturada per la COVID19 aquest 2022. Enquadrat en el grup 1 de la Segona Divisió Provincial, els jugadors de la secció d’escacs del CERAP han acabat la temporada a la zona mitja de la classificació. El passat mes de març es va disputar la última ronda de la fase regular, on els riudomencs van guanyar a domicili davant del Club d’Escacs Montblanc. En nou rondes l’equip d’escacs ha obtingut 4 punts i mig, que han portat a l’equip riudomenc a una tranquil·la quarta posició de la categoria, empatats amb el tercer classificat.

De l’equip riudomenc, més enllà dels jugadors sènior, en destaquen les joves promeses, com l’Unai Bergaretxe o el Nil Tortajada, que sent de la categoria sub-14 i sub-12 respectivament, han aconseguit bons resultats en el campionat de Catalunya individual disputat durant les vacances de Setmana Santa a Salou.

Una vegada s’acaba la temporada regular, l’equip d’escacs pot participar o disputar diferents torneigs. El dia 24 d’abril el CERAP va participar en la Copa Catalana per equips. Els representants riudomencs Sergi Domingo, Unai Bergaretxe, Òscar Ferrer, Pol Tortajada i Nil Tortajada van anar fins a Amposta per disputar aquest torneig. Després de 8 partides, on l’equip riudomenc va obtenir quatre victòries i un empat, els riudomencs van quedar com a segons classificats de la segona categoria territorial.

Aquest resultat suposo que l’equip riudomenc podrà disputar la segona fase de la Copa Catalana per equips, on ara disputarà les seves partides davant dels millors equips de tot l’àmbit territorial català.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.