Els ciclistes riudomencs d'excursió a Montserrat

Aquest passat cap de setmana, la secció de ciclisme dels Amics de Riudoms, va organitzar una sortida fins al Monestir de Montserrat.

Jesús Torres

Vitivinicultor

IMG_1472.jpg
IMG_1472.jpg
Els ciclistes riudomencs (FOTO: Josep M Vidal)
Els ciclistes riudomencs (FOTO: Josep M Vidal)


Fins a una trentena d'aficionats a la bicicleta de Riudoms van formar part del grup que va sortir aquest dissabte 4 d'octubre per arribar l'endemà al Monestir de Montserrat. El recorregut que van seguir, de 136 km amb 2500 m de desnivell, va intentar seguir la ruta de camins GR-172 sempre que va ser possible per als ciclistes. La ruta els va portar per Reus, Vallmoll, Alió, Santes Creus, Montagut, Coll de la Llacuna, Sant Joan de Mediona, Sant Quintí de Mediona (on part del grup va fer nit), Pera, Hostalets de Pierola, el Bruc i Can Massana. Durant la primera jornada van recorrer 92 km i la segona, que va començar més tard a causa de les inclemències meteorlògiques, 44 km. El grup sempre anava acompanyat de 3 vehicles de suport amb maletes, avituallaments i material de reparació per a les bicicletes.

El diumenge, va sortir un autocar i diversos cotxes particulars des de Riudoms amb amics i familiars dels ciclistes per tal de recollir-los. Fins a 70 persones es van aplegar, entre ciclistes i acompanyats, al dinar conjunt de diumenge que va tenir lloc al restaurant de Montserrat.  Tal i com ha explicat el president dels Amics de Riudoms Josep M Vidal "Aquesta 5a edició és la que ha aplegat més ciclistes, tot i això hem tingut menys averies i punxades a les bicicletes". De l'experiència en destaca l'entrada "és espectacular i com cada any, vam entrar al passeig desplegant una estelada fins arribar a la Basílica on ens esperàven els famíliars". En aquesta edició, també hi havia un grup de la Parròquia acompanyant els acompanyants.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.