El riudomenc Aleix Vidal, jugador de l'Almeria, marca el gol de la victòria contra el Nàstic

El passat diumenge el Gimnàstic de Tarragona va perdre al Nou Estadi per 1-2. Fins als últims minuts el resultat va ser d'empat a 1, però al minut 89 el jugador de l'Unión Deportiva Almeria, Aleix Vidal, es va avançar al marcador amb un segon gol.

La derrota del conjunt tarragoní fa que no remunti i que una jornada més es quedi en la última posició de la Segona Divisió. El gol que va sentenciar el partit va tenir un regust estrany pel Nàstic, perquè Vidal havia estat jugador de l'equip tarragoní.

En el proper partit, contra el Real Valladolid CF (segon a la classificació), els tarragonins intentaran sumar tres punts per aconseguir la permanència a la Segona Divisió A.

L'equip on juga Vidal, l'Almeria, se situa a la quarta posició de la Segona Divisió, a sis punts del primer classificat i en zona de promoció d'ascens a primera divisió.

El partit d'aquest diumenge va comptar amb la presència de diversos aficionats de Riudoms al camp de futbol del Gimnàstic. Si bé alguns dels riudomencs animaven al Nàstic, la majoria van assistir al partit per donar suport al seu amic o familiar, Aleix Vidal.

Podeu veure un vídeo resum del partit clicant aquí.

Un riudomenc a la Segona Divisió A

Aleix Vidal Parreu va néixer a Valls (Alt Camp) l'any 1989, però de ben petit es va traslladar a Riudoms, on va residir fins que va començar a jugar a futbol a clubs més allunyats.

La seva carrera esportiva ja destacava de jove, quan era jugador de l'Escola de Futbol Baix Camp. Posteriorment va passar pel futbol base del Barça, del Madrid i del Nàstic. L'any 2008 va fitxar pel RCD Espanyol, per jugar al filial de l'equip barceloní, però va ser cedit al Panathrakikos FC de Grècia.

L'any següent el Gimnàstic de Tarragona es va fixar en ell, i el 31 d'agost del 2009 va fitxar pel club tarragoní. Tot i que va jugar la major part de la temporada cedit a la Pobla de Mafument CF, abans de marxar del club va poder jugar uns minuts amb el primer equip a Segona A.

Vidal volia tenir més oportunitats en el món del futbol, i a mitjans del 2010 va fitxar pel RCD Mallorca. Va acabar jugant a Segona Divisió B amb el filial de l'equip illenc.

Aquella temporada, l'equip va baixar de categoria, però el juny de 2011 va fitxar per l'Unión Deportiva Almeria. Aquest club, dos mesos després, li va donar l'oportunitat de jugar a Segona Divisió A amb el primer equip.

Molts riudomencs estan pendents de la seva progressió en el món del futbol i poden seguir l'actualitat del jugador gràcies a la seva pàgina web i la seva pàgina oficial de Facebook.