El Club Patí Riudoms segueix golejant i es situa líder

L'equip local goleja al CH Tremp amb un clar 14-1.

El CP Riudoms en un partit de pre-temporada (FOTO: Enric Jódar)

A les 12:45 l'àrbit va donar la xiulada inicial del partit, poc va durar el 0-0 al marcador ja que als primers minuts amb una gran jugada dels germans Fargas, va acabar marcant David Fargas, posant l'equip local al davant del marcador. Instants després, David Fargas va fer pujar el segon gol al marcador, la tònica es va repetir durant tota la primera part, amb domini dels riudomencs. Aquests van tancar el primer període sense donar possibilitats a CH Tremp amb un contundent 8 a 0. Realitzant grans jugades, tot gràcies al bon paper dels joves de l'equip.
La segona part va començar una tant més relaxada així que l'equip visitant van aconseguir treure 3 penals seguits però nomes en van transformar un d'ells. Ramon Margalef va fer un gran paper. El Riudoms, alertat per l'ofensiva del Tremp, es va tornar a posar dins el partit,la rèplica dels locals va arribar en forma de gols fins arribar al 14 a 1 final. De la mateixa manera que es va produir en la jornada passada, quasi tots els jugadors riudomencs van anotar.
L'equip després d'aquest bon inici de lliga es situa com a primer classificat de la categoria, juntament amb el Vilaseca.

Convocats: Ramon Margalef (Porter), David Fargas, Pep Fargas, Marc Villar , Jordi Gallisà, Mario Carreño, Xavi Llorens, Andreu Fabra, Joan Llaurador.
Entrenador: Ton Raja

Cinc Inicial: Ramon Margalef (Porter),Pep Fargas, Marc Villar, David Fargas i Jordi Gallisà

El pròxim partit del CP Riudoms serà a casa, el diumenge dia 16 d'octubre al Pavelló d'Esports Municipal , a les 12:45h. El rival serà el CHP Amposta, un clar rival en la lluita per l'ascens.

Font: Jordi Gallisà