El CP Riudoms perd el partit a l'últim minut

Després de la derrota de diumenge passat, l'enfrontamentera una oportunitat per refer-se malgrat ser un desplaçament complicat. El llarg trajecte fins a Saragossa i les baixes de l'equip, van passar factura; els riudomencs van sortir derrotats per 4-3 contra el CH Casablanca.

Foto de la pinya de l'equip (FOTO: Cedida)

El partit va començar bastant planer per l'equip de Riudoms, on van dominar des del primer minut de partit amb un gran joc durant tota la 1ª part. Un gran gol de Xavi Llorens al minut 10 i un gol de falta directa molt ben tirada per Andreu Fabra van fer agafar confiança als de negre. Amb un 0-2 el partit anava bastant de cara pels visitants, però a la segona part els locals van sortit a per totes i amb una gran pressió van posar als pocs minuts 1-2 amb un xut de fora l'àrea. Els riudomencs, es van posar nerviosos i això va propiciar l'expulsió d'un dels seus jugadors amb targeta blava, deixant amb l'equip amb 3 jugadors a la pista. El llançament de falta directe el van aprofitar els manyos per posar el 2-2 al marcador.

Amb tot el rebombori generat per la tensió els locals van aconseguir la remontada, situant-se per davant. Els de negre van seguir tenir ocasions i tornant a tranquilitzar el partit van aconseguir empatar gràcies a un gol de Xavi Llorens a falta de 5 minuts.
Els darrers cinc minuts van ser d'infart, els riudomencs van tenir l'oportunitat de guanyar el partit quan van llençar un penal i una falta directa, però amb tanta mala sort que cap de les dues jugades va acabar amb gol. Els manyos si que van aprofitar la seva oportunitat i a l'últim minut van fer diana en una  falta directa i van posar el definitiu 4-3.

Convocats: Ramon Margalef (porter) andres Rubio (porter) Jordi Gallisà, Xavi Llorens, Mario Carreño, Andreu Fabra, Pol Mallafrè, Joan Llaurador, Joan Crusells i Albert Munté .

Entrenador:Ton Raja

El proper partit serà d'aquí dues setmanes al camp del lider, el CH Vila-seca.

Font: Jordi Gallisà