El CP Riudoms perd el liderat a casa

David Carrascosa Morales

Pinya de l'equip
Era l'una del migdia quan l'àrbit va xiular l'inici del partit al Pavelló Municipal de Riudoms. L'equip riudomenc començava amb mal peu el partit veient-se ofegat per l'equip rival. El joc dur de l'equip ampostí i la seva gran pressió es va veure recompensat amb un penal al minut 10 de partit després d'una jugada polèmica i amb una mica de tensió per part dels locals. Els visitants no van fallar i es van posar al davant del marcador.

L'equip riudomenc no va donar el partit per perdut, tot i que no va estar gaire encertat de cara a barraca. Semblava que l'equip local no havia digerit gaire bé el gol del CP Amposta.
Per si no ho tenien prou complicat, els de Ton Raja van encaixar el 0-2 als últims instants de la primera part, deixant el partit força tranquil per a l'equip visitant.

La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera, el CP Riudoms va seguir lluitant i buscant l'empat, però semblava que no era el dia dels de negre. Els visitants van sentenciar aviat el partit marcant dos gols que els hi deixava tot de cara. Passaven els minuts, els locals no veien porta i els visitants augmentaven la seva diferència amb un 0-6 que acabava de sentenciar el partit. Tot i el resultat tan favorable pels ampostins, l'equip de casa no va baixar el cap i, amb els gols de Mario Carreño i de Xavi Llorens, els de Ton Roja van acabar maquillant el resultat final, deixant un 2-6 al marcador del Pavelló Municipal.

Es va poder veure un partit bastant marcat pel joc dur dels visitants i un arbitratge força dèbil en algunes ocasions, fet que provocà que saltéssin els nervis de l'equip local en determinades situacions. Malgrat la derrota, l'equip segueix amunt a la classificació i es sitúa en tercera posició darrere del CH Vila-Seca i el CP Amposta.

Convocats: Ramon Margalef (Porter), Andres Rubio (Porter), David Fargas, Pep Fargas, Marc Villar, Jordi Gallisà, Mario Carreño, Xavi Llorens, Andreu Fabra i Joan Llaurador.
Entrenador: Ton Raja

Cinc Inicial: Ramon Margalef (Porter), Pep Fargas, Marc Villar, David Fargas i Jordi Gallisà.

El pròxim partit, els de negre viatjaran a Saragossa per seguir aspirant al campionat davant l'equip "manyo" CH Casablanca.