El Club Handbol Riudoms amb opcions pel títol de 3a preferent

Després que el Club Handbol Riudoms certifiqués l'ascens de categoria a l'acabar la fase regular de la 3a divisió preferent, ha participat en una fase final on tindrà opcions de proclamar-se equip campió de la divisió.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Els jugadors i entrenador del CH Riudoms (FOTO: CH Riudoms)

Tot i que aquesta fase final no tindrà rellevància competitiva, els jugadors del CH Riudoms no han abaixat el nivell de competició i a falta de dues jornades, lluiten per aconseguir el campionat de la divisió. En aquesta fase final, hi participen els equips que han aconseguit l'ascens dels diferents grups de la Tercera Divisió Preferent. Aquest cap de setmana, van començar el divendres disputant el partit ajornat contra al OAR Gràcia Sabadell a domicili, que es van emportar per un 29 a 33 i van continuar la bona dinàmica el dissabte al Pavelló Municipal d'Esports de Riudoms, on van tornar a rebre els sabadellencs i es van tornar a imposar amb un 24 a 20. Si els homes de Toni Malla aconsegueixen emportar-se els dos propers partits contra el Súria (a domicili) i el Castelló d'Empúries (a casa) tindran possibilitats d'acabar aquesta fase com a primers classificats i emportar-se així el campionat.