El CH Riudoms no aconsegueix la victòria davant de La Llagosta

El passat dissabte 22 de febrer, el Club Handbol Riudoms no va aconseguir imposar-se a la pista del Joventut Handbol La Llagosta, perdent virtualment les possibilitats d'aconseguir el liderat.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Era un dels desplaçaments més importants de la temporada per al primer equip del CH Riudoms i per les seves aspiracions d'aconseguir el liderat de la 3a divisió preferent. Donada la importància del matx, el Club va organitzar un autobús per anar a animar als jugadors riudomencs. Fins a una seixantena de persones, entre jugadors, cos tècnic i aficionats, van sortir de Riudoms fins a la població vallesana de La Llagosta.

Els riudomencs no van aconseguir la victòria (FOTO: Jesús Torres)

El partit, que es va jugar al Pavelló Antonio García (jugador d'handbol llagostenc campió del món), va enfrontar els dos primers classificats de la categoria. El líder, el JH La Llagosta, va començar el partit aprofitant els errors del segon classificat, el CH Riudoms, que en els primers minuts no va aconseguir coordinar el seu joc i va donar moltes concessions al rival. A la mitja part, els homes de Toni Malla, van marxar amb un resultat negatiu de 17 a 11.

Amb el començament de la segona part, després d'un temps mort per reestructurar la defensa i l'atac, els jugadors riudomencs van començar a trobar el seu joc i amb l'explosió anotadora del riudomenc Jordà Garcia, van aconseguir aproximar-se fins a 2 gols dels llagostencs. Però l'equip local, esperonat per l'afició, va tornar a prémer l'accelerador i va aconseguir distanciar-se dels visitants, que en els últims minuts van estar mancats de forces, fins a aconseguir un 32 a 25 final. Els aficionats riudomencs, després de viure moments de tensió a la grada durant el partit, van reconèixer l'esforç de l'equip riudomenc i el bon joc dels llagostencs.

Amb aquesta derrota, l'equip dels grocs s'allunya de la primera posició de la categoria, ja que es situa segon a 6 punts del líder i a falta de vuit jornades no sembla que l'equip llagostenc hagi de tenir gaires ensopegades. Tot i això, el conjunt riudomenc té una situació immillorable pensant en l'ascens de categoria, ja que es troben a set punts per sobre del quart classificat, que és el primer equip que no obtindria l'ascens. El CH Riudoms pot assegurar aquest ascens en els dos propers partits: el dijous juga en partit ajornat contra el cuer de la categoria, el Sabadell Handbol B, i dissabte a les 6 de la tarda al Pavelló Municipal rep al quart classificat, el Club Esportiu Tortosa.