El CD Riudoms es suma a la vaga convocada per la Federació

Ahir dimarts 10 de febrer, la Federació Catalana de Futbol anunciava la convocatòria d'una vaga per aquest cap de setmana. Els equips riudomencs amateurs es sumen a aquesta convocatòria.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Tots els equips i les autoritats (FOTO: Pedro Berlanga)
Tots els equips i les autoritats (FOTO: Pedro Berlanga)
Roda de premsa de la Federació (FOTO: FCF)
Roda de premsa de la Federació (FOTO: FCF)


El president de la FCF Andreu Subías va anunciar ahir que aquest proper cap de setmana, 14 i 15 de febrer, es convoca una vaga i una aturada de tot el futbol català. Aquesta aturada es fa per reclamar un "règim especial per al món de l'esport", ja que com va explicar Subías "amb les noves reformes fiscals i degut a la incompetència de l'Estat Espanyol, perilla la continuitat i existència de l'esport amateur".

Els equips riudomencs amateurs de futbol, el masculí i femení del CD Riudoms Baix Camp EF es sumen a aquesta convocatòria i no jugaran els seus partits de competició d'aquest cap de setmana.  Tal i com ha explicat un dels membres de l'entitat, Marcel·lí Garriga, "són moltes les coses que intenten imposar a les entitats per convertir-nos en una empresa i pagar impostos". Segons Garriga, si s'implantes aquestes reformes, moltes entitats esportives i socials s'hauran de dissoldre. Els equips del futbol base ja tenien programat no competir aquesta setmana per la coincidència amb el carnaval.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.