El CD Riudoms aconsegueix l’ascens de categoria

La finalització de la temporada inesperada per la situació de la COVID19 va deixar el CD Riudoms femení com a líder de la categoria i el masculí a la zona de descens.

Jesús Torres

Vitivinicultor

EZGNEkHXkAA_FMF.jpg
EZGNEkHXkAA_FMF.jpg

La Federació Catalana de Futbol, d’acord amb les recomanacions sanitàries, va tancar la temporada esportiva de les competicions de futbol amateur a l’inici de la crisi de la COVID19. Els equips que es trobaven amb situació d’ascens o descens van quedar a l’espectativa de la resolució de la Federació respecte la seva situació per la temporada 2020-2021. Aquest 27 de maig la Federació ha emès un comunicat on ha explicat que hi haurà ascensos i no hi haurà descensos. Per tant, el primer equip femení del CD Riudoms aconseguirà l’ascens a Nacional mentre que el masculí podrà continuar una temporada més a Segona Catalana.

El CD Riudoms, que ha emès un comunicat agraïnt a les jugadores, cos tècnic, socis, pares i mares, aficionats, esponsors i administracions, serà el club esportiu amb un equip de futbol femení a la categoria més alta de tota la demarcació de Tarragona. L’equip femení viu un moment esportivament immillorable després d’aconseguir dos ascensos consecutius en les dues últimes temporades.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.