El C. D. Riudoms es suma a les activitats esportives d'estiu al poble

El futbol és un dels protagonistes d'aquest cap de setmana al municipi. El C.D. Riudoms organitza les 24 hores de futbol 7 i tanca la segona setmana d'activitats del Campus Riudoms '11.

Entrenament matinal (FOTO:Enric Jódar)
Entrenament matinal (FOTO:Enric Jódar)
Entrenament matinal (FOTO:Enric Jódar)
Entrenament matinal (FOTO:Enric Jódar)


El passat 27 de juny va començar al Pavelló d'Esports el Campus Riudoms, dedicat al futbol i organitzat pel C.D. Riudoms. El certamen durarà tres setmanes, fins el 15 de juliol. Un total de 16 alumnes, d'entre 5 i 15 anys, hi van participar la primera setmana, i 37, la segona. S'espera que a l'última setmana hi participin 35 nens.Entre els participants, hi ha Arnau Farnós, de 8 anys, jugador del futbol base del C. D. Riudoms que a partir de la propera temporada jugarà al F. C. Barcelona.

Durant el matí, els participants fan entrenaments destinats a millorar la tècnica, amb activitats específiques per als porters. Al migdia, entre la una i les dues, es refresquen a la piscina, i els que tenen contractat el servei de menjador es queden a dinar. A la tarda, els nens continuen fent activitats lúdiques relacionades amb l'esport i fan petites sessions de gimnàs.

El C. D. Riudoms també ha preparat per aquest cap de setmana el VII Torneig 24 hores de Futbol 7, que comença avui al camp de gespa natural. L'equip guanyador s'emportarà un trofeu i la inscripció gratuïta per al torneig del proper any.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.