Continua l'esport en temporada d'estiu a Riudoms

Aquest cap de setmana es celebraran dos torneigs simultanis. Un a l'interior i l'altre a l'exterior del Pavelló.Aquest cap de setmana es seguiran desenvolupant activitats esportives al nostre municipi; es disputaran simultà

Cartell "Les dones la toquem" (FOTO:Cedida)
Cartell "Les dones la toquem" (FOTO:Cedida)
Cartell "Les dones la toquem" (FOTO:Cedida)
Cartell "Les dones la toquem" (FOTO:Cedida)


niament dos torneigs de futbol.

El primer, que enguany arriba a la 5a edició, és el Torneig de Futbol Sala Femení i tindrà lloc a l'interior del pavelló d’esports. El torneig comptarà amb la participació de vuit equips, dos d’ells provinents de Riudoms: A.E.Riudoms i Tarramar. S’iniciarà la competició a les 5 de la tarda del dissabte i fins les 5 del matí es duran a terme els enfrontaments corresponents a la fase de grups. A partir de les 4 de la tarda de diumenge es reprendran els partits corresponents a la fase final. La gran final tindrà lloc a les 7 de la tarda i posteriorment es farà el lliurament de premis a les guanyadores i participants.

El segon, 24 hores de Futbol Sala a l'aire lliure, es disputarà a la pista poliesportiva ubicada a l'exterior del pavelló. Aquest torneig comptarà amb la participació de setze equips. L'equip guanyador rebrà un premi dotat en 150€, mentre que el segon finalista serà obsequiat amb una copa. També s'entregarà un trofeu commemoratiu al jugador més golejador i al porter menys golejat.

Actualització:

Les celebració de les 24 hores de Futbol Sala a l'aire lliure s'ha hagut de suspendre degut a la falta d'equips partipants.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.