El Club Riudoms Trail organitza el Primer Triatló Familiar de Riudoms

Va ser una prova no competitiva i no classificatòria per a nens i les seves famílies

Elena Domingo

Periodista

Participants en el primer triatló familiar de Riudoms
Participants en el primer triatló familiar de Riudoms

El Club Riudoms Trail va organitzar el passat 4 de setembre el Primer Triatló Familiar de Riudoms: una prova no competitiva i no classificatòria per a nens i les seves famílies. Va consistir en tres proves: la primera va ser la de natació, a les piscines municipals, on els nens van nedar -sols o amb els pares- a la piscina petita o a la gran, segons cada nivell. Després, van agafar la bicicleta per fer el trajecte entre el recinte de Sant Antoni i el Pavelló d'Esports. Finalment, es va fer la prova de córrer, amb una volta a la pista d'atletisme. En total, hi van participar 39 persones, entre els nens i els adults que els acompanyaven. Hi havia nens d'edats compreses entre els 3 i els 11-12 anys, tot i que la majoria tenien entre 5 i 7 anys.

Amb aquesta prova, l'objectiu del club era que els nens es comencessin a iniciar a l'esport. Els van apadrinar la parella de The Matrimoni, dels esportistes riudomencs Isabel Gómez i Dídac Domingo. Diversos establiments del poble van patrocinar i van fer possible, també, l'esdeveniment. El balanç, segons els impulsors, és molt bo. "Estem molt contents", explica l'Andreu de la Cruz.

El Club Riudoms Trail és un club que ha iniciat la seva trajectòria recentment, i que té com a objectiu iniciar els nens en l'esport, l'atletisme i el trail running. Properament estan preparant Le Tour du Riudoms Petit, una altra iniciativa per fomentar l'esport, amb diverses rutes que tindran l'inici i el final a Riudoms i que s'ha fet en altres municipis de Catalunya.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.