El Club Patí Riudoms, en plena lluita per l’ascens

La posició de tercer del grup li ha permès disputar una segona fase, on els quatre millors classificats dels subgrups A i B es disputen les opcions d’ascens a Primera Catalana

Jesús Torres

Vitivinicultor

L'equip riudomenc en un partit recent
L'equip riudomenc en un partit recent

L’equip sènior d’hoquei del Club Patí Riudoms va disputar un bona primera fase de la temporada. Durant les catorze jornades, l’equip riudomenc va obtenir un total de vuit victòries i i tres empats en les catorze jornades disputades al grup 3 de la divisió Segona Catalana.

Aquesta primera fase va acabar amb l’equip riudomenc com a tercer classificat del grup. Aquesta posició li ha permès disputar una segona fase, on els quatre millors classificats dels subgrups A i B es disputen les opcions d’ascens a Primera Catalana.

En aquesta segona fase, els jugadors riudomencs havien d’intentar quedar entre els quatre primers del grup per tenir opcions per disputar l’ascens. De moment, l’equip riudomenc es situa sisè amb tres partits guanyats. La darrera derrota davant el Club Patí Masquefa, el passat 23 d’abril, els deixa amb poques opcions per a aconseguir la fita.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.