El Club Patí Riudoms completa un primer tram de temporada amb resultats positius

Fora de les pistes, el proper 15 de desembre, l’entitat riudomenca renovarà la seva junta en assemblea general de socis del club

Jesús Torres

Vitivinicultor

L'equip sènior del Club Patí Riudoms
L'equip sènior del Club Patí Riudoms

L’equip d’hoquei sènior del Club Patí Riudoms ha tingut un bon primer tram de temporada al grup A de la Segona Divisió Catalana. Després de 9 jornades disputades d’un total de 14 l’equip riudomenc se situa segon a la classificació amb 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Tot i aquesta bona posició, malauradament es troben lluny del primer classificat, el Club de Natació Reus Ploms, que continua intractable havent fet un 9 de 9 de victòries. L’equip riudomenc té per davant 5 jornades on s’hauran d’enfrontar als altres 5 primers classificats i on hauran d’obtenir bons resultats per arribar amb opcions a final de la temporada regular. En aquestes 9 primeres jornades, el jugador més destacat del conjunt riudomenc ha sigut Andreu Fabra, que ha anotat un total de 18 gols en 8 partits, sent el tercer màxim golejador de la categoria.

A banda de l’equip sènior, el Club Patí Riudoms té diversos equips base: Infantil A i B, Aleví, Benjamí, Prebenjamí A i B i Escola. Dels equips base destaquem l'Infantil A, que porta un excel·lent inici de temporada, amb 7 de 7 victòries, que el situen primer a la classificació. També cal remarcar la trajectòria del Benjamí A, que amb 7 victòries, 4 empats i una única derrota, se situa tercer a la classificació.

Fora de les pistes, el proper 15 de desembre, l’entitat riudomenca renovarà la seva junta en assemblea general de socis del club.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.