Clara victòria de l'equip femení del CD Riudoms

L'equip s'ha imposat per un contundent 15-0 contra la Vallirana UD.

Després de la derrota de l'anterior jornada contra el Valls (4-0),  les riudomenques han volgut mostrat l'altra cara de la moneda. Els plats trencats els ha pagat la Vallirana, un equip del Baix Llobregat. I és que les visitants s'han endut cap a casa, ni més ni menys que 15 gols.

L'equip local ho ha tingut molt fàcil des d'un bon principi, al minut 1 de partit, Anna ha posat el 1-0 al marcador.Al minut 4' Núria ha ampliat l'avantatge a favor dels  locals, a partir d'aquest moment s'ha vist clarament quina seria la tònica del partit, durant tota la primera part hi ha hagut un domini clar per part del Riudoms que s'ha anat transformant en forma de gols, concretament 9 abans d'anar al descans.

La segona part ha començat idènticament que la primera ja que al minut 1 de la repressa, Carla ha marcat a favor de les jugadores blau-i-grogues. La ratxa de gols ha acabat al minut 73 amb un gol també de Carla que feia el 15-0 definitiu.

L’equip jugarà el proper diumenge a Sitges el partit corresponent a la tercera jornada de lliga, contra el Suburense CF.

Podeu veure la fitxa tècnica del partit CD Riudoms - Vallirana UD clicant aquí.