Catalunya 947 passarà demà per Riudoms

Catalunya 947 és el repte de dos joves de Falset, el Lluís i l'Albert, que pretén recórrer els 947 municipis de Catalunya amb bicicleta en menys d'un any. Durant aquest temps han de completar 41 etapes, una per cada comarca de Catalunya. Aquest cap de setmana recorreran tots els pobles del Baix Camp, i dissabte passaran per Riudoms. 

Elena Domingo

Periodista

Els responsables de Catalunya 947 (FOTO: Cedida)
Els responsables de Catalunya 947 (FOTO: Cedida)
Ruta prevista per dissabte (FOTO: Catalunya 947)
Ruta prevista per dissabte (FOTO: Catalunya 947)


La sortida està prevista de La Selva del Camp, des d'on es aniran cap a Almoster, Castellvell del Camp i Reus. Després es dirigiran a Riudoms per la T-310, i entraran pel Passeig Germans Nebot. Allà agafaran la carretera en direcció a Cambrils i deixaran el poble. El seu pas per Riudoms està previst a les 15.00h aproximadament, quan es faran una foto amb el cartell que anuncia el nom del poble. L'etapa de dissabte finalitzarà a Botarell, mentre que diumenge tenen previst sortir de Prades a les 9.30h del matí i acabar a Riudecols.

De moment, el Lluís i l'Albert han completat 9 etapes de Catalunya 947: les comarques del Barcelonès, el Montsià, el Baix Penedès, el Tarragonès, el Gironès, El Baix Ebre, l'Alt Camp, la Segarra i el Baix Empordà.

A la pàgina web de Catalunya 947 fan difusió del seu projecte, així com a Facebook i a altres xarxes socials.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.