Càstig excessiu per l'AE Riudoms

Després d'uns quants anys sense tenir representació masculina a la 1ª divisió catalana de futbol sala, l'AE Riudoms reprenia la seva activitat. L'equip va perdre per 5-9 contra el CFS Móra d'Ebre.

Fotografia del pavelló local, on es juguen els partits (FOTO: Enric Jódar)
Fotografia del pavelló local, lloc on es juguen els partits (FOTO: Enric Jódar)

El partit va començar amb un ritme un tant frenètic, les coses començaven bé pels locals quan Roger va posar el 1-0 al marcador. Segons després, però, l'equip visitant va empatar i va situar l' 1-1 al marcador. A partir d'aquell moment els visitants van agafar l'empenta necessària per iniciar una remontada que va concluir amb un 2-4 al final de la primera part.

Al minut 23' l'expulsió de Gerard, del Móra d'Ebre , semblava que podria donar una nova oportunitat a l'AE Riudoms, però no va ser així. Els visitants van seguir golejant mentre que l'AE Riudoms intentava contrarestar la diferència al marcador, el resultat final del partit va ser de 5-9. Un resultat excessiu pel treball desenvolupat pels jugadors locals.

Podeu veure la fitxa tècnica del partit AE Riudoms - CFS Móra d'Ebre clicant aquí.

L'AE Riudoms havia impulsat una campanya per fer difusió del seu inici a la Lliga per tal d'animar al públic a assistir i animar l'equip, podeu veure el video promocional aquí.

El proper partit de l'equip serà contra Playas de Salou FS, a Salou.