Canvis en l'organització del CD Riudoms

El passat mes de març va deixar el club el coordinador, José Lucha, que havia desenvolupat aquesta tasca en els últims anys. Aquest lloc l’ocuparà a partir d’aquest abril David Burgos, amb l’ajuda de Miquel Aguza.

Jesús Torres

Vitivinicultor

L'ex entrenador Raúl Lucha, el segon començant per la dreta, vestit de negre
L'ex entrenador Raúl Lucha, el segon començant per la dreta, vestit de negre

Recentment hi ha hagut canvis tècnics en el CD Riudoms. El passat mes de març va deixar el club el coordinador, José Lucha, que havia desenvolupat aquesta tasca en els últims anys. Aquest lloc l’ocuparà a partir d’aquest abril David Burgos, amb l’ajuda de Miquel Aguza. A part, el 26 de març després dels resultats del primer equip Amateur Femení, la junta directiva va decidir prescindir de l’entrenador Raúl Lucha, que ha estat 7 anys al capdavant de l’equip. La direcció l’ha agafat el segon entrenador, Lluís Vaqué, amb l’ajuda d’Àlex Vega i del cos tècnic que hi havia fins ara. La junta ha volgut mostrar l’agraïment als germans Lucha durant aquests anys: "la seva implicació i dedicació ha sigut impecable, hem crescut i après gràcies a ells”. Expliquen que per situacions vitals, els camins del CD Riudoms i d’ambdós entrenadors s’han hagut de separar.

Aquests canvis estructurals han tingut part del seu origen en els resultats del primer equip femení. Després d'una dinàmica negativa amb 7 derrotes consecutives, aquest diumenge l'equip riudomenc va aconseguir una victòria per la mínima davant de la UD Collerense. Per davant, falten 4 jornades per disputar, on s'haurà de continuar sumant punts per no caure a la zona de descens. En una situació lleugerament millor es troba el primer equip amateur masculí. Tot i que aquesta última jornada va caure per 6 a 1 davant del Falset, segon classificat de la categoria, l'equip se situa a l’onzena posició, amb un coixí de 7 punts respecte el descens i amb 6 jornades encara per disputar.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.