Campus DiverFutbol

Monitors i participants del campus (FOTO: Enric Jódar)
Monitors i participants del campus (FOTO: Enric Jódar)
Monitors i participants del campus (FOTO: Enric Jódar)
Monitors i participants del campus (FOTO: Enric Jódar)


L'Escola de Futbol Baix Camp organitza la segona edició del Campus "Diverfutbol" i acaba la temporada amb un sopar a St Antoni.

El passat dilluns dia 4 de Juliol, l'E.F Baix Camp va iniciar la segona edició del Campus "Diverfutbol". El campus està dividit en dos torns, el primer es durà a terme del 4 al 8 de Juliol i hi han 31 participants,mentre que el segon es durà a terme del 11 al 15 de Juliol i hi participaran 30 nens. Els participants són nois i noies de 5 a 14 anys, la majoria de Riudoms, tot i que també en venen de Riudecanyes, Reus, Botarell, Vilaseca i l'Argentera.
L'horari del campus és de 9 del matí a 6 de la tarda, l'organització ofereix un servei de menjador pels participants que així ho desitgin per tal de donar més comoditats a les famílies,això si, pagant un preu lleugerament superior a l'hora de formalitzar la inscripció. Al campus es complementa la pràctica del futbol amb una estona de piscina per poder fer més suportable la calor de l'estiu i per fer gana abans d'anar a dinar.

Avui dijous, els nens i nenes reben la visita de dos jugadors de primera divisió,  els germans Oriol, que són de Cambrils.

L'Edu ha jugat al Barça B la darrera temporada i ara ha fitxat pel Saragossa,el Joan farà la segona temporada amb el primer equip del Villareal.


L'E.F Baix Camp, com a activitat de final de temporada, ha organitzat un sopar el proper divendres 8 de juliol a Sant Antoni on tothom hi pot participar. Cal que cadascú es porti el seu sopar.

Després,a les 11 de la nit, es farà un ball amb la música del DJ riudomenc, Edu Cano.

Podeu consultar més informació a www.efbaixcamp.cat

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.