Arrenca la temporada de lliga dels equips de pàdel riudomencs

En aquesta temporada 2023, l’entitat comptarà amb quatre equips masculins, tres equips femenins, un equip de veterans masculí, un equip sub 13 i dos equips de l’escola de tennis.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Equip B del CPT Riudoms
Equip B del CPT Riudoms

Aquest mes de febrer ha començat la lliga catalana dels equips del Club de Pàdel i Tennis Riudoms. En aquesta temporada 2023, l’entitat comptarà amb quatre equips masculins, tres equips femenins, un equip de veterans masculí, un equip sub 13 i dos equips de l’escola de tennis. En cada partit, tres parelles de jugadors del Riudoms s’enfronten a tres parelles de l’equip rival, de manera que cada partit guanyat suposa un punt en el marcador global.

El primer equip masculí, que disputa la Divisió d’Honor, tot just només ha jugat un partit, perdent davant del Nàstic de Tarragona. L’equip B, a Primera Catalana, no ha començat bé la temporada, amb una victòria i dues derrotes. L’equip C i D estan enquadrats a diferents grups de la Tercera Catalana. Els jugadors del C han començat amb dues victòries i una derrota i els del D amb una victòria i una derrota.

Els dos primers equips del femení disputen la seva lliga en diferents grups de la Primera Catalana. L’equip A i B han obtingut una victòria i una derrota en les dues primeres jornades. L’equip C, que està a Tercera Catalana, ha registrat una victòria i dues derrotes en els tres primers partits. 

Per segona temporada, l’entitat riudomenca també té un equip mixt a la categoria sub-13. Aquest equip va començar la temporada a l’octubre i de moment ha obtingut un total de 19 punts en 7 jornades, situant-se com a segon classificat de la categoria.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.