L'Ajuntament elimina els preus públics per a l'ús dels equipaments esportius a les entitats locals

Com a conseqüència d'aquesta modificació, les entitats locals passaran a poder fer servir aquestes instal·lacions sense cap cost, sempre amb prèvia autorització de l'Ajuntament

Reunió de l'Ajuntament amb les entitats locals
Reunió de l'Ajuntament amb les entitats locals

El passat 19 d'abril la Junta de Govern Local va aprovar la modificació dels preus públics per a la prestació de servei en els equipaments esportius d'ús municipal. Com a conseqüència d'aquesta modificació, les entitats locals passaran a poder fer servir aquestes instal·lacions sense cap cost, sempre amb prèvia autorització de l'Ajuntament.

Fins ara, les entitats pagaven un import reduït en comparació amb el públic general, però no era gratuït. Això té un impacte important, per exemple, en les entitats esportives del municipi, que utilitzen instal·lacions per a la pràctica d'esports tan variats com el futbol, l'hoquei, el patinatge, el pàdel, etc. Se'n podran beneficiar, per exemple, el Club de Pàdel i Tenis Riudoms, el Club Patí Riudoms, els Amics de Riudoms i el CD Riudoms, entre d’altres.

Des de l'Ajuntament han assegurat que aquesta mesura ha sortit arran de les reunions que es van fent amb les entitats locals, en què s'exposen les seves necessitats. I que amb aquesta nova mesura, es busca apostar per al foment de l'esport a través de les entitats locals sense ànim de lucre.

L'Ajuntament ha pogut fer efectiva la modificació després de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT).

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.