L'actualitat esportiva de Riudoms

Tot i que el món de l'esport s'ha vist alterat per les restriccions de la COVID19, alguns equips i algunes entitats esportives han continuat la seva activitat.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Partit de l'equip femení del CD Riudoms
Partit de l'equip femení del CD Riudoms

L'equip femení del CD Riudoms, a l'estar en una divisió d'àmbit estatal, ha continuat la seva competició amb "normalitat" pel que refereix el calendari.

Les del Riudoms han agafat una bona dinàmica en les últimes jornades, després d'aclimatar-se a la Primera Divisió Nacional. Només han cedit dues derrotes en les 5 últimes jornades i amb 15 jornades disputades, comencen a allunyar-se de la zona de descens, havent disputat un partit menys que els seus principals rivals. Com a novetat, el CD Riudoms ha anunciat que es poden veure des de casa els partits. Només cal buscar les xarxes socials del Club per trobar un enllaç de youtube des d'on es podran seguir els propers enfrontaments de les riudomenques. Pel que fa a l'amateur masculí, tot apunta que tornarà a la competició en les properes setmanes. En quan al futbol base, a partir del dia 8 de febrer s'han pogut reprendre els entrenaments, amb unes mesures sanitàries especials. De moment, no està clar quan podran reprendre la competició esportiva.

L'altre equip riudomenc que ha tornat a la competició des d'aquest passat mes de gener és els Rebels de Futbol Americà. Ja ha disputat dues jornades d'aquesta temporada on de moment porta una victòria en el derby contra els Imperials de Reus per 16 a 0 i una derrota davant dels Pagesos de Barcelona per 24 a 6.

Pel que fa a l'hoquei, la Federació Catalana de Patinatge preveu reprendre totes les competicions, tan sèniors com les de base, a partir del 7 de març. De fet, els diferents equips d'aquesta entitat riudomenca ja han començat els seus entrenaments en les últimes setmanes. L'equip sènior està fent una petita pretemporada per agafar el ritme de competició i per començar la seva temporada a la divisió Primera Catalana.

L'evolució de la pandèmia de la COVID19 i el procés de vacunació anirant marcant quan totes les entitats esportives podran reprendre la seva competició. De moment encara no hi ha data fixada per a que arrenquin les competicions de pàdel o d'escas. Tot i que encara no està confirmat, sembla que les competicions de pàdel podrien començar a finals d'aquest mes de febrer. Al tractar-se d'un esport sense contacte, actualment estan permesos els entrenaments i els partits amistosos.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.