2a Megagincama Popular de Riudoms

Aquest diumenge 20 de juliol, l'Ajuntament de Riudoms amb la col·laboració del Port Aventura, el Casal Riudomenc i el Celler de l'Arbocet, va organitzar la 2a Megagincama Popular de Riudoms.

Jesús Torres

Vitivinicultor

conjunta.jpg
conjunta.jpg
Equip guanyador de la megagincama popular (FOTO: Montse Solé)
Equip guanyador de la megagincama popular (FOTO: Montse Solé)

Fins a 192 participants repartits en 33 equips van participar de la segona Megagincama Popular de Riudoms. Aquesta, que va començar de bon matí al Parc de Sant Antoni, va fer passar tot tipus de proves als participants. Des de jocs de cucanya, proves aquàtiques o coreografies fins a curses de sacs o castells humans, típiques d'aquest tipus de gincames.

Els grups participants, després de passar una vintena de proves on rebien puntuacions, van fer les darreres proves conjuntes al Parc de Sant Antoni, com una bateria de preguntes sobre Riudoms i una cursa de trencar avellanes. Finalment, els equips guanyadors van ser el grup format per Gerard Gispert, Cristina Fontgivell, Maria Cros, Enric Jódar, Josep Salvat i Montse Solé en primer lloc, que es van endur un sopar pel Celler de l'Arbocet; el grup format per Aida Ruiz, Magda Rovira, Montserrat Teixell, Pili Morales, Sandra Pareja i Marga Garcia en segon lloc, que van guanyar entrades pel Port Aventura i el grup format per Francesc Pascual, Maria Vila, David Herrera, Xavier Gallego, Carles Costa i M Carmen Parra en tercer lloc, que es van emportar passis per tot l'any al Casal Riudomenc. A més, la organització va donar premis especials per als equips més joves, més grans, al grup format únicament per mares i al format únicament per nois.

Caminada Popular (Foto: Cedida)
Caminada Popular (Foto: Cedida)

La organització d'aquest esdeveniment, que va anar a càrrec de l'Ajuntament de Riudoms, va comptar amb la participació de 63 voluntaris que el mateix Ajuntament va buscar. Aquest acte, que forma part del calendari de l'Estiu Esportiu, un seguit d'actes relacionats amb el món de l'esport que s'han anat desenvolupant i que continuaran durant tot el juliol. Amb la col·laboració d'algunes entitats esportives i empreses relacionades amb el món de l'esport, l'Ajuntament de Riudoms ha organitzat quasi diariament tot tipus d'activitats com anar a córrer, classes de gimnàstica, sortides amb patins, caminades populars, un torneig de bàsquet 3x3 benèfic, un torneig de ping-pong, etc.

Tal i com ha explicat el regidor d'esports Carles García, aquesta megagincama, així com tots els actes d'aquest cicle esportiu, s'han organitzat "per donar activitat esportiva i lúdica a la gent del poble". Tal i com ha explicat "estem molt satisfets de l'acceptació de totes les activitats entre els nostres convilatants".

 

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.