The Tyets, cap de cartell de les Ulé Barraques 2023

L'esdeveniment, que tindrà lloc el 21 i 22 de juliol, amplia el nombre de barraques participants

The Tyets
The Tyets

Les Ulé Barraques 2023 escalfen motors i ja tenen cap de cartell. The Tyets, un dels grups que actualment encapçala l’escenari musical català, actuaran a Riudoms el proper 22 de juliol, el dissabte de la Festa Major de Sant Jaume.

El duet del Maresme es va donar a conèixer l'any 2019 amb el llançament del seu primer disc 'Trapetón', nom amb el qual ells mateixos defineixen la seva música: una barreja entre trap i reggaeton. Des de llavors han viscut un ascens meteòric amb hits com 'RRHH (Tinc una casa)', 'De l'1 al què' o 'Coti x coti'. Amb el seu darrer disc 'Èpic Solete' s'han consolidat com una de les bandes referents de la música en català.

L'anunci de la presència dels The Tyets a Barraques s'ha realitzat en un vídeo compartit a les xarxes de l'Ajuntament de Riudoms, on un dels integrants del grup, Oriol de Ramon, ho explica.

 

A més, també s'ha donat a conèixer que en aquesta edició s'ha aconseguit ampliar el nombre de barraques participants en l'esdeveniment, passant de les dues que hi havia l'any passat fins a un total de cinc que formaran part d'aquesta pròxima edició. Les entitats que tindran barraca seran l'Esplai Riudomenc, la Colla de Diables de Riudoms, el Casal Popular La Calderera, el Club de Bàsquet Riudoms i el Cavall dels Nebot.

Les Ulé Barraques 2023 tindran lloc el 21 i 22 de juliol.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.