Terra Baixa arriba a Riudoms amb quatre funcions en un cap de setmana

L'hivern passat es van posar a la venda les entrades per veure l'obra al Casal Riudomenc, amb quatre funcions diferents, i es van esgotar amb poques hores

Una de les escenes de 'Terra Baixa'
Una de les escenes de 'Terra Baixa'

Fa gairebé un any va començar l’aventura televisiva d’El Llop, un format innovador creat i dirigit per l’artista teatral Àngel Llàcer Pinós. El programa es va emetre a inicis d’aquest any per TV3 amb èxit, primer fent una selecció d’actors afeccionats de tot Catalunya per escenificar l’obra Terra Baixa, d’Àngel Guimerà, i després va continuar amb tots els preparatius fins a tenir-la a punt. Un dels onze actors triats va ser la Tuni Salvadó Barceló (Riudoms, 1963), que interpreta el paper de la Pepa.

L'hivern passat es van posar a la venda les entrades per veure l'obra al Casal Riudomenc, amb quatre funcions diferents, i es van esgotar amb poques hores. Finalment, aquest 19 i 20 de novembre, Terra Baixa va arribar a Riudoms amb dues funcions diàries. El director, Àngel Llàcer, va donar la sorpresa apareixent a la segona funció del primer dia.

La gira ha passat per diversos indrets de Catalunya i ha tingut una gran acceptació. A banda dels assajos i la seva estrena a Molins de Rei, les representacions s’iniciaren el 24 d’abril a Vic, i han seguit en localitats com Manresa, Juneda, el Vendrell, Arbúcies, Esparreguera, Olot, Terrassa, Cervera, Lleida, Valls, Castelldefels, Centelles, Igualada, Vilafranca del Penedès, Tàrrega, Torroella de Montgrí, Tarragona, Sabadell, Sant Celoni, Castellar del Vallès, Riudoms, Figueres. La gira es va acabar a Girona el diumenge 27 de novembre.

Terra Baixa va passar per Riudoms el 19 i 20 de novembre.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.