La Secció d'Art del CERAP inaugura l'exposició "La capacitat d'adaptació"

Sota el tema "La capacitat d'adaptació", l'exposició recull vuit obres diferents relacionades amb la resiliència, el canvi en l'entorn i l'habilitat per avesar-se a aquest canvi

Elena Domingo

Periodista

La sala d'actes del CERAP durant la inauguració
La sala d'actes del CERAP durant la inauguració

Un cop l'any, els membres de La Secció d'Art del CERAP s'uneixen en una exposició col·lectiva per tractar un tema des de diferents punts de vista, abordant diverses disciplines. El passat 14 de gener van inaugurar la proposta d'aquest any: una mostra que, sota el tema "La capacitat d'adaptació", recollia vuit obres diferents relacionades amb la resiliència, el canvi en l'entorn i l'habilitat per avesar-se a aquest canvi.

Els vuit membres de la secció - Gabriela Basin, Arnau Casanoves, Mar Delmar, Alba Domingo, Francesc Mestre, Verònica Moragas, Agnès Olivé i Lucia Perera - es van apropar al tema des de la seva disciplina o, en alguns casos, sortint expressament del seu camp de treball per intentar posar a prova, precisament, la capacitat d'adaptació a altres maneres de fer. S'hi van poder veure obres fotogràfiques, il·lustració, instal·lació, pintura i art visual. La mostra es va poder veure durant tot el mes de gener a la sala d'exposicions del CERAP.

La Secció d'Art del CERAP és un col·lectiu multidisciplinar que treballa per generar una programació artística estable a Riudoms, amb exposicions tan d'artistes emergents com consagrats, de la zona del Camp de Tarragona i de fora. A part de l'exposició que reuneix les obres dels seus propis membres, també preparen una altra mostra amb col·lectiva cada any, d'un àmbit diferent. Aquest 2022 tenen prevista una exposició col·lectiva d'escultors que s'inaugurarà el mes de març.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.