Se suspèn la Festa Major de Sant Sebastià per la pandèmia

L'Ajuntament va anunciar la suspensió dels actes de celebració de la Festa Major de Sant Sebastià, per la situació relativa a la pandèmia de la Covid-19

Imatge d'arxiu d'un grup de sacaires participant a la Trobada
Imatge d'arxiu d'un grup de sacaires participant a la Trobada

Els actes habituals en aquestes dates,, entre el 20 i el 24 de gener, com la Trobada de Sacaires de Catalunya, el Correfoc d'hivern, la Festa Jove, la processó o la Ballada de Sardanes, finalment no s'han fet. L'Ajuntament ha volgut fer un agraïment "a totes les entitats implicades a fer lluir la festa major d’hivern", com són la Parròquia de Sant Jaume Apòstol, la Colla de Diables i Diablons de Riudoms, el CERAP, la Colla Sardanista Roses de Tardor, i tots els grups de sacaires que anualment participen a la festa. Aquest any, la Trobada de Sacaires havia d'arribar a la 23a edició.

"Esperem que per a la pròxima edició puguem retrobar-nos per tornar a omplir els nostres carrers de festa", va explicar l'Ajuntament en un comunicat.

L'únic esdeveniment de la Festa Major que s'ha mantingut programat han estat els Versots, però de manera virtual. La Colla de Diables de Riudoms ha penjat al llarg de tota la setmana els versos satírics en vídeo a les seves xarxes socials i al canal de Youtube, on també es poden consultar a posteriori. Amb els Versots, els Diables repassen algunes de les qüestions més controvertides del poble en clau satírica, posant especial èmfasi en la política municipal i en l'actualitat local. Aquest any no hi podien faltar referències a temes polèmics i a la pandèmia.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.