Riudoms celebra el Dia Mundial de la Poesia

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP), amb la col·laboració de l'Ajuntament, va exposar a la caseta de la Cisterna Vella el poema 'M'he estimat molt la vida', de Vicent Andrés Estellés.

Poema de Vicent Andrés Estellés exposat a la Cisterna Vella
Poema de Vicent Andrés Estellés exposat a la Cisterna Vella

El dia 21 de març es commemora el Dia Mundial de la Poesia. A Riudoms, l'efemèride es va celebrar amb diferents activitats. Una d'elles va ser a L'Hora del conte, dissabte 23, on els nens van descobrir la poesia visual de Joan Brossa a través del conte "En Jo_n ha perdut la A". També van fer un mural. A la mateixa biblioteca es va fer també el club de lectura d'adults dedicat a  la poesia: la poeta Helena Martínez-Ferreruela va presentar el 13 de març la seva obra La casa de les absències, guanyadora del Premi de Poesia Pont Vell Vila de Montblanc 2022.

A part, el Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP), amb col·laboració de l'Ajuntament, va exposar a la caseta de la Cisterna Vella el poema 'M'he estimat molt la vida', de Vicent Andrés Estellés. Es tractava de l'obra escollida per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) per commemorar el Dia Mundial de la Poesia arreu dels Països Catalans, coincidint amb el centenari del naixement del poeta de Burjassot. Cada any, la ILC escull un poema en català i el tradueix a diverses llengües, i promou també l'organització d'accions poètiques, tant presencials com a les xarxes.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.