Riudoms acull la primera trobada de Balls de Bastons

Un total de set colles convidades, a part del Ball de Bastons del CERAP, van formar part de l'esdeveniment.

Elena Domingo

Periodista

Ball de Bastons Riudoms
Ball de Bastons Riudoms

Riudoms va acollir el diumenge 21 d'abril la Trobada de Balls de Bastons, organitzada pel Ball de Bastons del CERAP. Era la primera vegada que es feia un esdeveniment dedicat a aquest ball al poble, i va servir per commemorar el 7è aniversari de la colla riudomenca.

En total, hi van assistir 7 colles convidades: la Santa Llúcia de Reus, l'Orfeó Reusenc, la d'Alfatulla, la de Salou, la de Vila-seca, la de Cambrils i la de La Selva del Camp. Els grups van completar un recorregut des de la plaça de la Palmera i per carrers del voltant, fins a arribar a la plaça de l'Església, on van fer diverses actuacions i, finalment, un ball conjunt. Durant aquesta actuació final el Ball de Bastons del CERAP va estrenar un ball, que van fer els més petits, amb la cançó "Olívia" de The Tyets.

Des del Ball de Bastons del CERAP valoren molt positivament la jornada, tant pel que fa a les colles participants com al bon temps, i al nivell de públic que hi va assistir. "Vam gaudir molt com a grup, ens va sortir tot molt rodó. La resta de colles també van estar contentes, ens van felicitar i tenen ganes de tornar d'aquí a dos anys", explica la cap de colla, la Berta Mora. La intenció és anar repetint la trobada tots els anys parells: la propera està prevista pel 2026. "Mentrestant tenim ganes de fer més coses, que ens cridin i a ballar!", assegura.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.