Riudoms acull el 6è Aplec de Sardanes Vila de Riudoms, el primer després de la pandèmia

Estava previst que es fes al recinte de Sant Antoni, però es va traslladar al Pavelló Municipal d'Esports per culpa del mal temps

Imatge de l'interior del Pavelló durant l'Aplec Sardanista
Imatge de l'interior del Pavelló durant l'Aplec Sardanista

El dissabte 3 de setembre es va fer a Riudoms el 6è Aplec Vila de Riudoms organitzat per la Colla Sardanista Roses de Tardor i l'Ajuntament de Riudoms. Estava previst que es fes al recinte de Sant Antoni, però com que va fer mal temps, es va traslladar al Pavelló Municipal d'Esports. Aquesta sisena edició va arribar després de dos anys d'aturada obligada per culpa de la pandèmia.

La ballada va començar a la tarda amb la Cobla Reus Jove i va continuar fins passada la mitjanit amb les dues cobles del dia: la Cobla Reus Jove i la Cobla Maricel. Hi van participar més de 100 persones. Al principi d'aquesta segona part també es va estrenar una sardana dedicada a la colla riudomenca, Roses de Tardor, composta pel també riudomenc Antoni Guinjoan Simeón, professor, compositor i violinista. "Des de l'entitat volem agrair tota la gent que ens va acompanyar tant del poble com de fora", asseguren.

Durant l'aplec també es van sortejar obsequis gentilesa de diversos comerços de Riudoms i de l'entorn. El sopar va anar a càrrec del Càtering JJJ. A més, l'entitat riudomenca va voler recordar també dues persones que han mort aquest any: Jesús Ventura i Barnet, compositor de sardanes, director de cobla, intèrpret i activista sardanista, i Núria Feliu, cantant i actriu catalana, especialitzada en cançons populars, boleros i cuplets.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.