El projecte “Fosfè” del riudomenc Martí Viñuales guardonat als premis “Stone and Wood 2023”

Es tracta d'un projecte interactiu que aborda la comunicació pacient-metge en representar gràficament el dolor físic

"Fosfè" de Martí Viñuales Guinart
"Fosfè" de Martí Viñuales Guinart

El projecte “Fosfè” del dissenyador gràfic riudomenc Martí Viñuales Guinart ha estat seleccionat com a guanyador dels premis "Stone and Wood” 2023 en la categoria "New talent".

“Fosfè” va ser el Treball Final de Grau de Viñuales a l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya. Es tracta d'un projecte interactiu que aborda la comunicació pacient-metge en representar gràficament el dolor físic.

El projecte compta amb dues parts: la mèdica (aplicació per a la correcta comunicació entre el pacient i la doctora) i la informativa (exposició en el CCCB de les animacions resultants). Aquesta aplicació només està disponible per als professionals del sector i reservada per centres mèdics. D’altra banda, aquesta exposició és de lliure accés a qualsevol tipus de públic.

El Premi “Stone and Wood” que atorga la ciutat de Bilbao, juntament amb la Diputació Foral de Biscaia, destaca la creativitat en disseny. Aquest reconeixement es dona a professionals i nous talents de la indústria, premiant l’esforç i la qualitat dels seus treballs. El lliurament dels premis té lloc en el marc del festival ‘Selected‘, un esdeveniment que promou la interacció i l’intercanvi creatiu entre professionals del disseny.

Fosfè from Martí Viñuales on Vimeo.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.