La pluja amenaça la celebració de la Diada de Sant Jordi

L'afluència de visitants a la plaça va ser més baixa que altres anys per culpa de la pluja i el vent, i del fet que fos un dia laborable.

Elena Domingo

Periodista

La plaça de l'Església durant la celebració de la diada
La plaça de l'Església durant la celebració de la diada

Com ja ha passat en altres ocasions, l'amenaça de pluja va ser la protagonista de la Diada de Sant Jordi d'enguany. Tot i que no es van arribar a cancel·lar els actes ni es van haver de tancar les parades de comerços i entitats de la plaça, en alguns moments, especialment a la tarda, el temps es va mostrar força inestable i van arribar a caure quatre gotes. El temps variable i el fet que fos un dimarts, un dia laborable, van fer que l'afluència de visitants a la plaça aquell dia fos més baixa que altres anys. De fet, alguns actes es van haver de moure a altres emplaçaments, com l'Hora del Conte, que es va fer a l'Espai Jove, o el Concurs de Dibuix infantil, als porxos de la plaça de l'Església.

Sí que es va poder veure a la plaça una mostra de balls a càrrec de l'Associació Tradicions Culturals de Riudoms, responsable dels balls del Patatuf, de Cercolets i de Gitanes, que formen part del Seguici Festiu de la Festa Major de Sant Jaume. O també la ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Principal de Tarragona i la Colla Sardanista Roses de Tardor de Riudoms.

Tot i que enguany Sant Jordi va caure en dimarts, dos dies abans, diumenge 21 d'abril, els comerciants van poder obrir parades també a la plaça de l'Església amb flors i llibres, coincidint amb la primera Trobada de Balls de Bastons de Riudoms.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.