Un nou estiu de cinema a la fresca al terrat del CERAP

El cinema té lloc cada dijous a partir de les deu del vespre des del 7 de juliol fins al 4 d'agost

Fotografia d'arxiu del cinema a la fresca al terrat del CERAP
Fotografia d'arxiu del cinema a la fresca al terrat del CERAP

El CERAP ha programat de nou per aquest estiu un cicle de cinema a la fresca al terrat de l'entitat. El cinema té lloc cada dijous a partir de les deu del vespre des del 7 de juliol fins al 4 d'agost. La programació de les pel·lícules s'escull perquè s'abordin diverses temàtiques, gèneres cinematogràfics, llengües i cultures d'arreu del món. També es té en compte la paritat de gènere en les direccions.

La primera pel·lícula que es va projectar va ser la valenciana 'La Innocència', de Lucía Alemany. El film es va poder veure el 7 de juliol i narra la història d'una adolescent que somnia en convertir-se en artista de circ i haurà d'enfrontar-se als seus pares per aconseguir-ho. El 14 de juliol va ser el torn de la danesa 'Druk', de Thomas Vinterberg, on quatre professors d'instituts inicien un experiment sociològic sobre l'alcoholisme. La bosniana 'Quo Vadis, Aida?', de Jasmila Zbanic, es va projectar el 21 de juliol, tractant el genocidi a Srebrenica l'any 1995.

El proper dijous 28 de juliol arribarà el moment del film 'Chungking Express' de Wong Kar-wai. Aquesta pel·lícula enllaça dues històries d'amor independents que es desenvolupen en el barri turístic popular de Tsimhatsui a Hong Kong.

Finalment, el 4 d'agost es projectarà la surrealista 'Holy Motors', de Leos Carax. que segueix un dia en la vida del senyor Oscar, un home de rostres canviants que adopta diverses vides per París.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.