Més de 700 euros per l'ELA amb la projecció de la pel·lícula 'Unzué. L'últim equip de Juancar'

El film es va projectar al Casal Riudomenc el passat 15 de setembre

Representants de l'Ajuntament, de 'Swim For Ela' i la Fundació Miquel Valls durant la presentació de la pel·lícula (FOTO: Cedida)
Representants de l'Ajuntament, de 'Swim For Ela' i la Fundació Miquel Valls durant la presentació de la pel·lícula (FOTO: Cedida)

Els riudomencs i riudomenques han mostrat, una vegada més, la seva cara més solidària. El Teatre Auditori Casal Riudomenc va ser un dels punts del territori escollits per a projectar la pel·lícula 'Unzué. L'últim equip de Juancar' el passat divendres 15 de setembre.

El film relata la vida de Juan Carlos Unzué, conegut jugador de futbol i ara pacient d'Esclerosi Lateral Amiotròfica, coneguda com a ELA. Una malaltia neurodegenerativa que afecta al sistema nerviós central. 

Aquesta projecció especial tenia precisament un objectiu: recaptar diners per a destinar-los a la Fundació Miquel Valls, que es dedica a tractar amb pacients i famílies d'usuaris que pateixen ELA. L'entrada, que tenia un preu de 5 euros en format de 'donatiu', va ajudar a acumular la xifra de 710 €. 

Durant la presentació de la pel·lícula, es va comptar amb la presència de Ciscu Morell, amb lligam a Riudoms i pacient d'ELA. Els diners recaptats es van donar, en un primer lloc, a l'entitat 'Swim For ELA', que és l'encarregada de fer-ho arribar a la Fundació en darrera instància. 

La pel·lícula és un retrat del dia a dia d'Unzué, l'exporter i exentrenador del FC Barcelona, en els darrers anys des que es va fer públic el seu diagnòstic d'ELA

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.