Joan Pera, Marina Rosell, Mercè Arànega o Eduard Farelo, entre els noms que trepitjaran el Casal Riudomenc aquesta temporada

El dijous 14 de setembre es posaran a la venda les entrades de la nova temporada

Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez protagonitzen 'Fitzroy' (FOTO: Cedida)
Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez protagonitzen 'Fitzroy' (FOTO: Cedida)

La nova temporada del Teatre Auditori Casal Riudomenc comptarà amb un total de 14 propostes que inlouen música, teatre i espectacles familiars. Passaran per l'escenari actors i actrius de la talla de Joan Pera, Mercè Arànega, Eduard Farelo, Àurea Márquez, Miki Esparbé, Sílvia Bel o Míriam Iscla i músics com Marina Rosell, Joan Rovira o Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, entre d'altres.

Les entrades pels espectacles d'aquesta temporada es posaran a la venda a partir del dijous 14 de setembre, a les 18.00 h, simultàniament a la taquilla del teatre i telemàticament a la pàgina web.

La programació arrencarà el diumenge 22 d'octubre amb el violoncel·lista reusenc Roger Morelló que presentarà el seu nou àlbum "La veu de Casals". El diumenge 12 de novembre, dins del Festival Accents, hi haurà l'actuació de Marina Rossell, que presentarà el seu 25è treball d'estudi: "300 crits".

El diumenge 19 de novembre serà el torn de "Fitzroy", una proposta de Jordi Galceran protagonitzada per quatre actrius de primer ordre: Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez. Per altra banda, el diumenge 26 d'octubre Engruna Teatre presentarà l'obra de teatre familiar "Dins el cor del món", un espectacle que planteja la metàfora de l'actitud autista que les persones neurotípiques adopten envers el medi del qual procedeixen.

El diumenge 17 de desembre tornarà un dels vells coneguts de l'escenari riudomenc: Joan Pera actuarà en l'obra "Tot l'any pot ser Nadal", una història per entendrir el cor amb una barreja de perdó, respecte, altruisme i empatia. 

La programació de l'any nou l'encetarà la soprano riudomenca Laia Nomen amb el concert "Oda a la nit més llarga" de l'Orquestra Camerata XXI. En aquest concert, poesia i música de diversos autors teixiran un recorregut per mostrar les diverses cares de les Nits de Nadal: nits per celebrar i per recordar, però sobretot per omplir-nos d’il·lusió més enllà de la seva màgia.

El diumenge 21 de gener arribarà l'obra "Conspiranòia", una nova proposta original i divertida de Jordi Casanovas i Marc Angelet, amb un repartiment de luxe format per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve. La següent setmana, el diumenge 28 de gener la companyia Sgratta presentarà "La princesa en texans", una obra de teatre familiar per trencar estereotips i fer-se un tip de riure.

L’actriu i cantant Núria Esquius, acompanyada al piano per l’Eladi Dalmau, portarà a Riudoms “La Cupletista, cançons de Càndida Pérez Martínez” el diumenge 4 de febrer. Un espectacle proper i divertit, alhora que històric i que pretén reivindicar un gènere musical que fou l’estrella dels escenaris catalans durant un període de temps no gaire llunyà.

El dissabte 17 de febrer serà el torn de Joan Rovira, que amb la seva banda presentarà el seu nou disc “El meu lloc preferit” amb un nou espectacle i un repertori que combina les noves cançons amb els temes més coneguts de l'artista.

En el marc del Dia Internacional de les Dones, Nan Valentí presentarà "La primera" el diumenge 10 de març, un espectacle de memòria històrica, dirigit pel manresà David Pintó, que homenatja la que va ser la primera alcaldessa de tot Catalunya, Nativitat Yarza Planas, al consistori de Bellprat (Anoia).

"L'illa deserta" amb Miki Esparbé i Maria Rodríguez reflexionarà el diumenge 17 de març sobre quines casualitats ens han dut fins aquí, de quines decisions ens penedim i com serien les nostres vides si ens enamorem o si finalment prenem altres camins.

El diumenge 7 d'abril es podrà gaudir de l'obra "Instruccions per fer-se feixista" amb Mercè Arànega, un text per fer trontollar la seguretat en el nostre sistema democràtic, adaptat per Sergi Pompermayer i dirigit per Miquel Gorriz

Per últim, el diumenge 20 d'abril, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries tancaran la temporada amb "Ilercavònia". Ilercavònia són històries antigues, cançons fetes himnes, poesia i una visió de la gent i el paisatge d’un territori bàsic per entendre un gran espai que transpira la cultura popular dels territoris de parla catalana.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.