L'Escola de Música celebra els seus 40 anys d'història

Persones vinculades al centre al llarg dels seus 40 anys es van aplegar a la Sala Multiús per celebrar l'aniversari i fer un homenatge als principals pilars de l'Escola al llarg d'aquests anys.

Elena Domingo

Periodista

Actuació d'alumnes i ex alumnes de l'Escola al final de l'acte
Actuació d'alumnes i ex alumnes de l'Escola al final de l'acte

L'Escola de Música de Riudoms va celebrar el seu 40è aniversari en un acte el passat dissabte 22 d'abril, organitzat per la direcció del centre, l'AMPA i l'Ajuntament de Riudoms. La Sala Multiús es va omplir de gom a gom entre alumnes, famílies, professors, ex alumnes i persones que, en general, han estat vinculades al centre des de la seva posada en marxa, l'any 1983.

Durant tot l'acte, es va fer un recorregut pels pilars que han fet possible l'escola al llarg d'aquest temps: començant pels inicis, representats per un dels seus principals impulsors - el Marc Torres Ferrant - i per una de les primeres professores - la Mònica Buxó -, i continuant pels professors, les famílies, les AMPAs, l'Ajuntament, etc. Tots ells van anar passant per l'escenari i van dirigir unes paraules al públic.

Entre una intervenció i una altra hi va haver diferents actuacions musicals, tant d'alumnes com d'antics alumnes de l'escola. Van actuar, entre altres, l'actual Coral Primavera, un grup d'ex alumnes que ara estudien al Conservatori de Vila-seca, o el duet format per Tànit Bono i David Molina: dos músics professionals riudomencs que també van començar la seva formació musical al centre. El punt culminant de l'acte va arribar quan alumnes i ex alumnes es van concentrar dalt de l'escenari per cantar i tocar junts la cançó "Vaixell de Grècia" de Lluís Llach.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.