L'Escola de Música bateja el seu auditori amb el nom de Joan Guinjoan

L'acte s'emmarca en la celebració del 40è aniversari del centre, que es va posar en marxa l'any 1983.

L'alcalde, Sergi Pedret, amb el fill del compositor, François Guinjoan
L'alcalde, Sergi Pedret, amb el fill del compositor, François Guinjoan

L'Escola Municipal de Música de Riudoms va encetar dissabte passat, 28 de gener, la celebració del seu 40è aniversari. I ho va fer amb un acte molt especial, que va servir per batejar l'auditori del centre amb el nom de Joan Guinjoan, en honor al músic i compositor riudomenc.

L'acte institucional va comptar amb l'assistència del fill del compositor, François Guinjoan. A part de mostrar-me molt agraït pel reconeixement, Guinjoan va donar a l'Escola un piano "Werner" que el seu pare va fer servir quan va començar la seva carrera. També algunes distincions que va rebre al llarg de la seva vida, com la creu de Sant Jordi del 1999 o la creu de "Commandeur des Arts et des Lettres" del govern francès. Tots aquests objectes quedaran ara exposats a l'Auditori Joan Guinjoan.

Durant l'acte, que va omplir la sala de gom a gom, van intervenir la Maite Ribas, directora de l'Escola de Música, Judit Albesa, regidora d'Educació, i Sergi Pedret, alcalde de Riudoms, que van parlar de la importància que ha tingut l'Escola de Música pel poble de Riudoms des que es va posar en marxa, l'any 1983. El punt i final de l'esdeveniment va arribar amb la interpretació d'algunes peces musicals, tant de Guinjoan com d'altres compositors, a càrrec de professors de la mateixa escola.

Amb aquest acte, l'Escola de Música dona el tret de sortida als actes de celebració del 40è aniversari, que es farà durant el 2023.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.