Es commemora el 170è aniversari del naixement d'Antoni Gaudí

Des de la Regidoria de Promoció Turística es va impulsar un programa d'activitats especial al voltant de la figura de l'arquitecte.

Participants a la ruta teatralitzada "Inspiracions de Gaudí"
Participants a la ruta teatralitzada "Inspiracions de Gaudí"

El 25 de juny d'aquest 2022 es van complir 170 anys del naixement d'Antoni Gaudí (Riudoms, 25 de juny de 1852 - Barcelona, 10 de juny de 1926). Per aquest motiu, des de la Regidoria de Promoció Turística es va impulsar un programa d'activitats especial al voltant de la figura de l'arquitecte.

La principal novetat va ser la ruta guiada teatralitzada "Inspiracions de Gaudí", per a tota la família i creada especialment per aquesta ocasió per La suite Produccions. Unes 150 persones hi van participar, resseguint de manera amena la ruta urbana Gaudí ja existent, en dues sessions diferents: una al matí i l'altra a la tarda. La ruta va sortir de la Casa Pairal, i al final es podia visitar també l'Espai històric-cultural "La Cisterna Vella".

Una altra de les activitats que es van programar dins del 170è aniversari anava dirigida a nens a partir de 4 anys i portava per nom "La città infinita". Els infants van poder participar en un taller educatiu de construcció per dissenyar espais urbans fent servir restes de materials industrials, principalment fusta. En aquest taller els participants cooperen per construir una ciutat seguint les idees, la creativitat i la inspiració de cadascú.

Finalment, el cap de setmana es va complementar amb una jornada de portes obertes a la Casa Pairal de Gaudí, amb entrada gratuïta tant al matí com a la tarda.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.