El CERAP organitza "Simbiosi", una exposició col·lectiva d'escultors del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

L'exposició és la més nombrosa d'escultors que s'ha fet fins ara a les nostres comarques

Elena Domingo

Periodista

Inauguració de l'exposició "Simbiosi" al CERAP
Inauguració de l'exposició "Simbiosi" al CERAP

El passat 4 de març el CERAP va acollir la inauguració de l'exposició "Simbiosi", una mostra col·lectiva d'escultors del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre organitzada per La Secció d'Art de l'entitat. L'exposició es pot visitar fins el 30 d'abril, i té com a tema comú el concepte de simbiosi. A partir d'aquest tema, tots els artistes han treballat amb diferents tècniques i conceptes, proposant obres molt diferents entre elles.

L'exposició, la més nombrosa d'escultors que s'ha fet fins ara a les nostres comarques, combina noms consolidats en aquesta disciplina amb artistes emergents. Hi han participat Aleix Antillach, Mercè Bessó, Béatrice Bizot, Roger Caparó, Josep Cerdà, Ester Ferrando, Vicent M. Anglès, Toni Navarro, Queralt Osorio, Ariadna Parreu, Àngel Pomerol, Julieth Rosso, Josep M. Rosselló, Cristina Salvans, Pau Serramià, Marta Subirats, Mateu Turró i Joan Vilà. Com que hi ha una gran quantitat d'obres, la mostra ocupa la sala d'exposicions del CERAP, però també la planta baixa de la Casa de Cultura.

Coindicint amb l'exposició, la Secció d'Art també ha programat activitats paral·leles al voltant de l'escultura: un matí d'art sonor el 26 de març, un matí de materials escultòrics el 9 d'abril i la clausura de l'exposició amb els artistes i vermut el 30 d'abril.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.