El CERAP organitza el cicle virtual "La cuina del món a Riudoms"

La iniciativa té com a objectiu donar a conèixer plats de la gastronomia mundial, però explicats per riudomencs que viuen a l'estranger.

Elena Domingo

Periodista

La Sílvia Font preparant un 'Stamppot' de col kale i 'rookworst'
La Sílvia Font preparant un 'Stamppot' de col kale i 'rookworst'

La Secció de Gastronomia del CERAP ha posat en marxa, des d'aquest mes de febrer, el cicle de xerrades "La cuina del món a Riudoms", a través d'Instagram.

La primera en participar va ser la Sílvia Font Jansà, el passat 6 de febrer. La Sílvia viu a Nijgemen, als Països Baixos, des d'on va ensenyar com s'elabora un Stamppot de col kale i rookworst. El rookworst és una salsitxa fumada, i es combina amb col kale i patata en un plat que es menja durant els mesos de tardor i hivern. A part d'explicar la recepta i el seu origen, durant la conversa la Sílvia i el Ramon Margalef, de la Secció de Gastronomia, van parlar també de les tradicions culinàries d'Holanda, dels mercats d'aquest país i dels productes que s'hi poden trobar. La següent participant va ser la Paula Torrell, que viu a Itàlia. En el seu cas, va preparar un risotto de bròquil amb un toc riudomenc: les avellanes. En els propers dies, per l'Instagram del la Secció de Gastronomia hi passaran altres riudomencs, des d'altres països del món.

Aquesta no és l'única activitat virtual que ha organitzat el CERAP les últimes setmanes. El dissabte 13 de febrer la Secció d'Escacs i Jocs de Taula va preparar una jornada de Catan online, per jugar a un dels jocs de taula més populars del planeta entre joves i adults. Hi van participar un total de vuit persones i es van fer dues partides diferents, en format virtual

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.