El CERAP organitza el cicle de concerts "Riudoms canta" al terrat

L'entrada segueix el format de la taquilla inversa, és a dir que és l'assistent qui decideix quant vol pagar un cop s'acaba el concert, tot i que es demana una ajuda mínima de cinc euros

Concert d'Arnau Bedmar el 12 de juliol al terrat del CERAP
Concert d'Arnau Bedmar el 12 de juliol al terrat del CERAP

Un any més, els dimarts del mes de juliol és sinònim de música al terrat del CERAP. L'entitat cultural ha organitzat una nova edició del cicle de concerts 'Riudoms canta' per omplir de música en viu les nits estiuenques, potenciar el talent local i ajudar a recuperar el sector cultural. Els concerts tenen lloc a partir de dos quarts de nou del vespre. L'entrada segueix el format de la taquilla inversa, és a dir que és l'assistent qui decideix quant vol pagar un cop s'acaba el concert, tot i que es demana una ajuda mínima de cinc euros.

El cicle havia de començar el dimarts 5 de juliol amb l'actuació del riudomenc Òscar Joyera i les seves versions de pop-rock i cançó d'autor catalana, però les precipitacions que van tenir lloc al llarg de tota la jornada no van permetre que es pogués produir aquest primer concert. Així, l'inici del cicle va ser el següent dimarts, el 12 de juliol, amb una nit de musicals a càrrec d'Arnau Bedmar.

Dimarts 19 de juliol van sonar les notes de Jazz del Bismark Jazz Quartet, grup format per Joan Borràs, Adrià Olshanetsky, Xavier Sobrino i Roger Jordán.

Finalment, per tal de tancar el cicle, el proper dimarts 26 de juliol se celebrarà  el darrer dels concerts programats. En aquest cas, serà el torn dels riudomencs Tomàs Garcia i Xavier Bages, que amenitzaran la nit amb versions de les cançons dels Beatles.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.