El CERAP s'adhereix al programa Cinexic per a l'impuls del cinema infantil en català

Les pel·lícules han estat seleccionades per la seva qualitat artística i pedagògica, i són films que sovint no es troben als cinemes convencionals.

CineXic és una iniciativa que promou Òmnium Cultural arreu del territori
CineXic és una iniciativa que promou Òmnium Cultural arreu del territori

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) s'ha adherit recentment al CineXic, un programa d'impuls del cinema infantil en català que promou Òmnium Cultural. L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir una programació estable de pel·lícules en català per al públic infantil i familiar en un circuit de sales d'arreu del territori.

El CERAP és una d'aquestes sales on es podrà veure una pel·lícula de manera mensual, durant una part important de l'any 2023. El dia 29 de gener es va fer la primera projecció, la de la pel·lícula Gordon i Paddy. La següent està prevista pel 26 de febrer, i és Al sostre del món. El 26 de març es projectarà El cargol i la balena, i el 30 d'abril La mama és pura pluja. La data de maig encara no està definida, però la pel·lícula serà Jacob i Mimi. Durant els mesos d'estiu - juny, juliol, agost i setembre - no hi haurà pel·lícula, i les sessions es reprendran a l'octubre. Aquell mes es projectarà Neu i arbres. El novembre la pel·lícula escollida serà Solan & Eri, missió a la lluna, i el desembre Operació Pare Noel. L'entrada és gratuïta fins als 12 anys i de només 2 euros a partir d'aquesta edat. Les pel·lícules han estat seleccionades per la seva qualitat artística i pedagògica, i són films que sovint no es troben als cinemes convencionals. L'objectiu és apostar per una programació regular de cinema familiar d'origen europeu i doblada al català, complementària als circuits més comercials, tot creant i fidelitzant nous públics.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.