El CERAP acull el VOC - Festival Òmnium de curtmetratges el 9 i 16 de març

Es tracta d'un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de curtmetratges de qualitat en català

Cartell del VOC
Cartell del VOC

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) és una de les seus  del VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges els dissabtes 9 i 16 de març.

El VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de curtmetratges de qualitat en català, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. 

És un festival únic perquè arriba a més de 90 sales d’arreu dels Països Catalans simultàniament durant els mesos de febrer i març. És un punt de trobada entre creadors, públic i referents del sector, una oportunitat per compartir l’experiència del cinema en llengua catalana.

Els curtmetratges seleccionats fan valer la qualitat per sobre de la quantitat. Les obres representen una mostra de la qualitat, diversitat i risc de la creació cinematogràfica en català en el format del curtmetratge, de tota mena d’hibridacions de gènere, posant especial atenció en el talent emergent.

Les dues sessions a Riudoms tindran lloc a partir de les 18h a la seu del CERAP. L'entrada serà gratuïta.

En la primera sessió, titulada "Avui i demà", es projectaran sis curtmetratges que comparteixen la idea de canvi, de trànsit, de retorn, de mons que s'abandonen i que es recuperen, de ferides que es tanquen. La segona, anomenada "Una mena de joc", presenta sis històries que ens confronten amb els moments clau de la vida on hem de decidir com participem del món, redescobrim la història o trobem noves mirades sobre un objecte.

El VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges reconeix el valor de les obres que el protagonitzen i la feina que fan els seus creadors. Per això atorga generosos premis i quotes en concepte de drets d’autor per la selecció en cada edició.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.